Vorige pagina

Alle activiteiten op een rij.

Bloembinden met Carla

Oud-hortulana Carla Teune maakt met u een bij het seizoen passend boeket. Deelname € 15,- plus entree. Graag aanmelden.
Foto: Hans Clauzing

Lees meer

Fotoworkshop Winterlicht

Door fotograaf en biologiedocent Hans Clauzing. Hoe vang je de tintelende sfeer van een winterse dag, hoe maak je een stralende foto in de schemerige tropische kassen? Verschillende instellingen zoals ISO en witbalans zullen aan de orde komen. Na een korte instructie gaat u zelf aan het werk buiten in de tuin en in de kassen. Er is natuurlijk tijd en ruimte voor uw persoonlijke vragen en camera- instellingen. Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Op uw mooiste foto’s krijgt u online feedback!
Foto: Hans Clauzing

Lees meer

Rondleiding in gebarentaal

Eenmaal per maand om 11.30 uur geeft een van onze dove rondleiders een rondleiding in gebarentaal langs de hoogtepunten van de Hortuscollectie. Deelname aan de rondleiding kan alleen na aanmelding (aanmelden kan tot uiterlijk do 7 maart 15:00 uur!). Deelname € 1,50 plus entree. NB. Er is geen gids bij die vertaalt naar gesproken taal.
Foto: Cunie Sleijpen

Lees meer

Zondagwandeling Vroege bloeiers

Of het voorjaar nu warm of koud is, oud-hortulana Carla Teune weet al heel wat bloeiende planten te vinden.
Van 12.00-13.00 uur, deelname €4,00 plus entree (bij e-ticket €2,50), aanmelden niet nodig.

Foto: Cunie Sleijpen

Lees meer

Fotoworkshop Vroege bloei

Door fotograaf en biologiedocent Hans Clauzing. Na de winter zijn de kleuren van de eerste bloeiers tegen het donkere hout extra fonkelend. Leg de sfeer van het vroege voorjaar vast. Na een korte instructie gaat u zelf aan het werk buiten in de tuin en in de kassen. Er is natuurlijk tijd en ruimte voor uw persoonlijke vragen en camera- instellingen. Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Op uw mooiste foto’s krijgt u online feedback!
Foto: Hans Clauzing

Lees meer

Rondleiding in gebarentaal

Eenmaal per maand om 11.30 uur geeft een van onze dove rondleiders een rondleiding in gebarentaal langs de hoogtepunten van de Hortuscollectie. Deelname aan de rondleiding kan alleen na aanmelding (aanmelden kan tot uiterlijk do 11 april 15:00 uur!). Deelname € 1,50 plus entree. NB. Er is geen gids bij die vertaalt naar gesproken taal.

Lees meer
Bij ons leer je de wereld kennen